2013-04-09 09:38:18• hírek • Kocsis Zoltán

Amíg apa autót mosat vagy gumit cserél, addig anya vásárolhat

Új szolgáltatásokkal bővült a Bujorului utcában található Amaia Speed&Go kereskedés: a fél éves múltra visszatekintő vállalkozás dinamikusan fejlődik, immár autómosó is várja az ügyfeleket. Ráadásul miközben apa az autó körüli teendőkkel van elfoglalva, addig anya válogathat a minőségi használt ruhák között. Az Amaia Speed&Go-nál ugyanis immár a ruhatáradat is ki tudod bővíteni.

A vállalkozás tavaly ősszel nyitotta meg kapuit, akkor gumiszervizként és forgalmazóként tevékenykedett. A tavasz beköszöntével azonban immár meg is mossák járművedet.

Személygépkocsi vagy haszongépjármű, városi terepjáró vagy kisbusz, motorkerékpár vagy quad, kívül vagy belül: a Bujorului utca 74. szám alatt mindent megmosnak. Emellett gyantáznak, szilikonoznak, kitisztítják a borítást és tisztává varázsolják a szőnyeget is. Nem csak az autó szőnyegét, hanem akár az otthonit is.

Szintén újdonság a cégnél a használtruha-üzlet. Az Angliából származó minőségi ruhák közül felfrissítheted a teljes család tavaszi vagy nyári kollekcióját: gyerek és felnőtt cuccokat egyaránt találsz. A hetente frissített kínálat nem csak ruhákat, de cipőket vagy női táskákat is tartalmaz.

Mindemellett persze továbbra is működik a gumiszerviz. Akinek nem futja új abroncsokra, azok Ausztriából származó, kitűnő minőségű használt gumikat is vásárolhatnak. A kínálat ebben az esetben is hetente frissül. A tavasz hívó szavára lassan ideje lecserélni a abroncsokat - az Amaia Speed&Go jelentős nyári gumi készlettel vár.

Fontos kiemelni továbbá, hogy a meghosszabbodó nappalokat követve a munkaidő is egy órával bővült: hétköznap immár 8.00-19.00, szombaton pedig 08.00-15.00 órák között áll ügyfelei rendelkezésére a vállalkozás.

Ne feledd tehát, az Amaia Speed&Go-ban nem csak autódat moshatod meg és öltöztetheted, hanem családodat is. Érdemes tehát ellátogatnod a Bujorului utca 74. szám alatti céghez.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: